Кoличка за кучиња -
Конструкција и производство


Почетна      Материјал      Мерки      Галерија      Цени       Контакт   

 

 


 

Знаете, кога јас ќе ви плаќаат...

 

 

 

    Основната цена за стандардната инвалидска количка , која е на придвижувач за кучиња до 15 kg или со рамо во висина до 30 см и исправено вратило помеѓу тркалата е од 60 € до 100 € плус трошоците за пакување и поштарина .

   Да се создаде стабилна количка со страници и агол дозволено е поголема висина и тежина ( ако е оценето дека инвалидската количка не може да издржи ), чија инвалидска количка е со тркала и оска се свиткува или сече, во облик на " _П_ " како и специјално зајакната овие Колички со цена во опсег од € 100 до 150 € .

  
За посебни структури инвалидската количка за кучиња , како и изработка на нови приклучоци и торби , цената е договорена ..